Zateplení domu Stříkanou izolační pěnou S0329

Plánujete zateplení Vašeho domu a hledáte nejvhodnější materiál? Již hledat nemusíte! Naše společnost Vám přináší nabídku stříkané pěnové izolace z řady Ezero, která je nejdokonalejším izolačním materiálem současnosti! Tyto pěny mají nespočetné množství výhod, proto jsou také stále používanější. Díky správnému zateplení domu můžete snížit své energetické náklady až na polovinu! Neváhejte a využijte náš nezávazný poptávkový formulář, díky kterému obratem zjistíte, jak levné a úsporné bude zateplení Vašeho domu pomocí této pěny.

Stříkaná izolační pěna S0329

Jedná se o pěnu s vysokou odolností a kvalitou. Nikdy se nesvraští, neslehne, ani nepraskne, díky čemuž podává skvělý výkon po celou dobu životnosti budovy. Pěna se vyrábí z ropného oleje, stejně jako jiné výrobky z obnovitelných zdrojů. Je důležité si uvědomit, že ropa se nepřetváří v emise kysličníku uhličitého, namísto toho se trvale mění v materiály, jako syntetické dřevo. Ropa vznikající z tlejících lesů se v současné době používá pro výrobu izolačních materiálů s velkým obsahem uhlíku. Pěnu lze přirovnat k syntetickému dřevu, takže se jedná o zdravotně nezávadný přírodní materiál.

Výhody stříkané pěny 

Pěna S0329 je schopna se plně chemicky navázat na podkladový materiál jako je beton, sklo, cihla, kov nebo dřevo tak, že mezi izolačním materiálem a podkladem nevzniká žádný vzduchový prostor, nevytváří se spoje a při použití není potřeba lepidel nebo mechanických upevňovačů, které by zabraňovaly proudění vzduchu. Pěna také překračuje standardy v zadržování průniku vodní páry až o 38%. Díky aplikaci speciálním zařízením vytváří pevnou vzduchovou bariéru a předchází tak kondenzaci vody, při které většinou dochází ke vzniku plísní a zničení stěny. Téměř 100 % podíl uzavřených buněk v pěně tvoří pevnou, odolnou a efektivní vzduchovou bariéru beze spár

Pěna bez toxických látek

Izolační pěny Ezero jsou 100 % ekologické a nezávadné a jsou vyvinuté z obnovitelných zdrojů. Tepelná izolace, parozábrana, hydroizolace a v neposlední řadě i zvuková izolace splňuje požadavky téměř každého zákazníka. Jsou vhodné pro všechny typy fasád a jakoukoliv velikost objektu, přizpůsobí se Vašim představám. Zvolte si k zateplení Vašeho domu pěnu a nebudete litovat!