Průmyslové izolace hal tvrdou pěnou S0329

Tvrdá izolační pěna S329 je vhodná pro použití jak na stěny, tak na venkovní opláštění objektů, je velmi účinná proti zemní vlhkosti. Využívá se i při konstrukci křídel letadel, vyniká totiž dokonalou přilnavostí a díky své struktuře několikanásobně zpevňuje konstrukci. Pěna S0329 je ideální také pro izolaci příček a sendvičových konstrukcí, je totiž zdravotně nezávadná a zabraňuje vzniku plísní

Úspora energie díky tvrdé izolační pěně

Aplikace tohoto materiálu je spojena s celou řadou výhod. Jednou z nich je úspora energie. Ta je ve srovnání s ostatními typy izolací až 50%. Materiál je v čase konzistentní, nemění své vlastnosti, nebudete jej muset v průběhu let měnit. Produkty jsou součástí programu Zelená úsporám. 

Další výhody použití

Mezi další výhody použití tohoto materiálu patří nízký součinitel teplené vodivosti, ekologická nezávadnost.

Aplikace pěny Ezero® E 2000

Aplikace pěny Ezero® E 2000 je velmi jednoduchá, je spojena s použitím speciální technologie - nástřikem dvousložkové kapaliny, která do několika sekund zvýší několikanásobně svůj objem, což vede k zaplnění i těžko přístupných dutin. 

Další varianty pěn Ezero

Ezero® E 500 – měkká pěna s otevřenou strukturou buněk s hustotou 8 až 11 kg/m3 nebo Ezero® E 3000 – tvrdá izolační pěna s hustotou 53 až 58 kg/m3.